Sex på balkongen

Här sitter jag och dricker bubbel på den härliga balkongen med en fantastisk utsikt över Manly Beach i Sydney.  Det är eftermiddag och jag och maken ska snart bege oss med färja in till Circular Quay och Operahuset för att möta upp våra fina vänner Rina och Emanuel.  Föga visste jag då att det skulle ske intressanta aktiviteter på grannens balkong ett antal timmar senare.

20180223_152450.jpg

Efter att ha anammat Sydneys partytider (som skiljer sig markant från Perths) kom jag och maken inte i säng förrän vid 2-tiden, bara för att bara några timmar senare väckas av en högljudd och mycket långdragen aktivitet på grannens balkong. Försökte somna om men det var fasiken inte lätt. Var väldigt nära att sticka ut huvudet och be dem gå in på sitt hotellrum, men kom inte på någon lämplig fras att inleda med. Funderade också på att väcka maken och kontra med egna aktiviteter på balkongen (vilket kanske skulle få dem att sluta). Blev inget av detta. Istället låg jag där snällt och väntade (och väntade) på deras happy ending som skulle ge mig nattsömnen tillbaka.

Solen hann för helvete gå upp innan de var färdiga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s