Jumping spider

Jag har precis identifierat vad det är för spindel som hela tiden spinner trådar mellan, under och runt våra trädgårdsmöbler. Den heter Jumping Spider och är en relativt liten spindel och kännetecknas just av att den hoppar fram. Vi har väldigt många i vår trädgård. När jag googlar för att se hur giftig den är (observera inte OM den är giftig utan HUR giftig) står det att den är giftig, men inte “particularly harmful”. Vad fasen betyder det? Blir inte klok på hur en ska förhålla sig till alla spindlar här. Är de dödligt giftiga kan jag agera därefter, men lite giftiga?

Jag tror dock att jag fortsätter behandla alla spindlar enligt kategorin “dödligt giftiga”. Varför chansa? Adrenalinkickar kan jag få på annat håll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s