Vintersemester i sommarsverige

1 månad precis tillbringade vi i vårt kära Sverige. En otroligt intensiv månad där möten med nära och kära avlöste varandra i en flodvåg av kärlek och energi. Det känns alltid lika märkligt att komma “hem” till Sverige på besök, men så värdefullt att få tanka närhet med alla vi saknar när vi befinner oss på andra sidan jorden. Det är otroligt skönt att få känna att vi fortfarande hör till, trots avstånd och tidsskillnad, och att de band vi skapat med våra vänner och familjemedlemmar håller sig starka trots frånvaron av det fysiska mötet.

1 vecka i sommarstugan blev det. En alldeles för kort tid för att kunna landa ordentligt i vårt paradis, men ändå värdefull tid för oss. Vi njöt av varenda sekund. Att sitta på verandan i kvällsljuset, höra korna råma i hagen bredvid och omslutas av all skog, blev en otrolig kontrast till den natur vi upplever hemma i Perth. Det känns väldigt fantastiskt att få uppleva dessa kontraster och skillnader i livsstil.  Ett privilegium. Det klargröna, genomskinliga vattnet i indiska ocenanen byttes mot de värmländska sjöarnas mörka djup. Välbekanta platser och minnen upplevdes med nya ögon och känslor. Nya perspektiv gav liv i det välbekanta och självklara.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s