Träningsfreak?

Jag har kommit på vad en kan göra med tiden här down under. Träna. Min utmaning har varit att testa nya saker som jag inte har gjort tidigare. Jag har ju testat en hel del träningsformer under mina levnadsår, men det finns ju alltid nytt under himlen.

Först tänkte jag att det nog vore kul att komma tillbaka till löpträningen. Inte för att jag gillar att springa, inte alls, men det är ju så enkelt, billigt och en väldigt bra träningsform. Höll ut 2 månader ungefär. Sååå tråkigt. Började sen cykla som en galning. Jättekul. Gjorde inte ens ont i baken efter några 40-50 mil. Älskar att susa fram på cykeln längs med havet, solen i ryggen och den salta luften i näsan. Kände ändå att jag ville testa något annat. Också.

Signade upp mig för pilatesträning, den som en gör i maskin. Kallas reformer. Superbra träning. De har även en variant som kallas boxilates, precis som det låter en kombo av box och pilates. Perfekt för mig och maken. Var egentligen ganska nöjd med detta, men ville ändå ha ytterligare en utmaning. Anlitade en PT. Världens bästa Milla som kör skiten ur mig 2 ggr i veckan. Jag mer eller mindre kryper ut från hennes pass, men gör det som världens lyckligaste.

Jag har nu landat i att köra 4 pass i veckan, 2 med PT och 2 pilates och box. Planen är att jag ska klämma in ett cykelpass också, eftersom det är så jäkla kul, måste bara hitta balansen först och förmå musklerna att orka med ett pass till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s