Roadtrip i WA

På väg hem från Albany tog vi en liten omväg på 40 mil för att se den berömda klippan “Wave Rock”. Vi hade nästan full tank när vi åkte och tur var väl det. Mil efter mil med öde landskap, inga mötande bilar, inga människor, ingen mobiltäckning. Ibland skymtade en bondgård i fjärran. Vi blev hungrigare och hungrigare allt medan tanken närmade sig bottennivå. Spännande.

Kartan visade på några orter som vi skulle passera, där det nog borde finnas åtminstone en bensinstation. Trodde vi. Öde och tomt förutom några hus, ett enstaka postkontor/lanthandel, allt stängt. Inga människor i sikte. Stannade till i en “by” och hittade en public toilet som var full av döda flugor. Inga människor syntes till här heller, trots att vi befann oss i det som nog var byns centrum. Jag gick all-in på alla “The Walking Dead” referenser och var helt övertygad om att vi snart skulle se en hord av zombies komma vaggande mot oss. Tyvärr var inte resten av familjen lika engagerade i den analkande katastrofen.

Vi överlevde dock, tack vare vatten, chips och Lindtchoklad. (Och att det efter 30 mil dök upp en mack som var öppen och som sålde både bensin och muffins).

2 thoughts on “Roadtrip i WA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s