It’s always been you

Så stod det på kortet jag fick av maken härom dagen. Att han skriver kort är sällsynt, men när de väl kommer brukar de vara fyllda av kärlek. Förutom i början av vårt förhållande då det bara stod “Från Peter” under den redan färdiga hälsningen som många kort har. Något vi skrattar åt. Nu.

It’s always been you. Bara tanken på den kärlek som ligger i de orden, en kärlek som svämmade över i tårar för oss båda när han läste kortet högt för mig där i soffan. En kärlek som gör mig så förbaskat lycklig. Och det är ömsesidigt min älskade, it’s always been you.

20170325_120614

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s