För mycket tid

Förstå vad mycket tid det finns till att tänka på saker när en inte jobbar. Oerhört mycket tid. Förutom att tänka på allt jag borde göra nu när jag har så mycket tid över (fixa fotobalbumen, baka matbröd, göra egen nyttig juice, yoga varje dag) har jag märkt att jag grottar ner mig i nyhetssändningarna alldeles för mycket. Nyheter i all sin ära, men ibland kan det faktiskt bli för mycket. Statistiken över “home invasions” på grund av drogmissbruk har fått mig lite nojig över inbrottsrisken. I WA sker ett inbrott var 16:e minut enligt nyheterna. Vad ska jag göra med den informationen egentligen?

Tänker också på att jag borde träna hjärnan mer nu när jag inte jobbar, börjar bli lite slöare och segare. Känner mig ibland som Andy MacDowells karaktär i “Sex, Lies and Videotape”. Ni vet “All I´ve been thinking about all week is garbage”. Blir också lätt att en känner efter hur en egentligen mår. Det finns tid att tänka på allt från åldrande och födelsemärken till hur jag egentligen fick de där blåmärkena på höger vad. Mycket tid finns också till att hitta det bästa medlet för fläckborttagning på heltäckningsmattor eller till att få fogarna i kaklet kritvita.

Åh, du ljuva tid.

6 thoughts on “För mycket tid

  1. Detta påminner om den bubbla jag hamnade i under den långa tiden hemma som sjukskriven och sedan mammaledig. Att aktivera hjärnan är viktigt. Och då i annat än fläckborttagning och”home invasions”. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s