Intensivt och kärleksfullt

10 dagar i Sverige. 10 dagar av intensivt umgänge med äldsta dottern, bonussonen, syrror, kompisar, grannar, exmaken och kollegor. Lite sömn, många samtal och en påfyllning av allt det jag behöver för att klara mig till sommaren. Är så oerhört glad över att få komma hem till alla dessa människor och att de tar sig tid för att klämma in mig i sina scheman. 10 dagar ensam med blivande 18-åringen har också varit fantastiskt mysigt. Att tanka kärlek och närhet var välbehövligt.

Nu sitter jag här på flygplatsen, på väg hem till Perth. Jag är fylld av tacksamhet och glädje, även om avskeden alltid är lika jobbiga.

Jag är också glad över att få byta ut allt det grå och kalla mot sol och värme. Sorry alla här hemma…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s