Att smörja in sig själv

Ett av mina vardagsproblem i dessa dagar är att smörja in mig själv med solskyddskräm på ryggen. Låter extremt jobbigt eller hur? Det är det faktiskt. Eftersom jag ger mig ut i solen lite senare än resten av familjen har jag ingen support vad gäller insmorning. (Få är de gånger jag kommit ihåg att be om hjälp innan de ger sig iväg.) Två faktorer som ytterligare komplicerar detta enorma vardagsproblem:

  1. när jag cyklar har jag oftast ett träningslinne med brottarrygg, vilket lämnar ganska mycket hud exponerat.
  2. mina armar är alldeles för korta.

Jag har blivit ganska bra på de akrobatiska stretchövningar som måste till för att nå alla ställen på ryggen, vilket är toppen. Att dessutom stå framför spegeln när jag utför denna ritual ger mig dessutom ett gott skratt.

Om jag vore modig skulle jag spela in denna akrobatik och lägga ut här på bloggen.

Men det är jag inte.

4 thoughts on “Att smörja in sig själv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s