Dystert

Valresultatet i USA kom som en chock. Faktiskt. Jag trodde nog att det skulle bli jämnt, men var helt övertygad om att Hillary skulle sluta som vinnare. När Trump tog Pennsylvania var dock allt över. Kände mig illamående, chockad, ledsen, arg, upprörd, ja många var de känslor som gick igenom kroppen.

Lillasyster ville att jag skulle messa när valet var över. Som jag satt med den där mobilen i handen och väntade innan jag förmådde att skicka meddelandet. Ville till varje pris undvika att göra min dotter så besviken. Att behöva meddela att den man som står för så många vidriga åsikter och värderingar precis har blivit vald till en av världens mäktigaste män kändes för jävligt, rent ut sagt.

Mycket har postats på sociala medier, men detta sammanfattar en del:

Screenshot_20161109-212447.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s