Damlunch

Japp, nu har jag blivit en person som har stående fredagsbokningar för lunch med the ladies. När våra män arbetar träffas vi på tidig lunch och pratar om…våra män. Nej, faktiskt inte (finns roligare saker att prata om!). Däremot verkar några av männen väldigt oroliga över vad vi ska koka ihop. (Inte maken dock).

Det är ett gäng sköna damer som det inte blir långtråkigt med, samtalsämnen är många liksom skratten. Förra lunchen tog jag bilen, vilket jag inte ska göra nästa gång. Här dricks det bubbel till lunch nämligen.

Känns dock fortfarande konstigt att inte gå till ett jobb,  utan vara den där “stay-at-home” personen. Frågan är nu om jag ska fortsätta vara den icke stereotypa och normbrytande personen inom denna genre eller omfamna detta liv och gå all-in?

Hur jag än gör blir det ett äventyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s