Min typ av nyheter

Hur gulligt är inte detta? Du hittar det dessutom på första sidan av tidningen och hela dagen är räddad. Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag tänker på Sue och Tim som varje dag åker ner till stranden för att dricka sitt kaffe och äta sina smörgåsar. Jag tänker att så vill jag ha det när jag blir pensionär. De sitter dessutom på “vår” strand, så jag ska spana efter dem nästa gång jag går eller cyklar förbi. Kanske bjussar de på en kopp?

20160718_111442

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s