Massageupplevelser

Jag älskar massage. Var jag än är i världen vill jag unna mig detta. Upplevelserna har varierat, så även kvaliteten på massagen, men många skratt har det blivit. Jag har fått massage på ett lyxhotell i Thailand, iförd endast nättrosor, liggandes på rad bland massa andra kvinnor som fick massage samtidigt. Jag har haft en massör i Dubrovnik som gick lös på min rygg med sina armbågar, med fina blåmärken som resultat. I Stockholm har jag och vännen J gått till en massagesalong som sedan dök upp i ett “Kalla Fakta” reportage om sexhandel och massageinstitut.

Idag gick jag dock till en jättefin salong här i Perth, Keturah Day Spa  www.keturah.com.au Jag brukar välja deep tissue massage, där de går in på varenda lite muskelknuta och trycker. Ont som tusan gör det, men så skönt efteråt. Jag valde dock att börja lite försiktigt idag med en 90 minuters relaxation massage. En blandning mellan klassisk (eller Swedish massage, som de kallar den här) och aromamassage.

Eftersom jag är van vid hårda tag och brukar vara mer eller mindre blå på kroppen efter all deep tissue eller thaimassage som jag har fått genom åren, var jag lite rädd att denna relaxation massage skulle vara lite för mesig. Men, nej då. Hon hittade allt riktigt ömma triggerpunkter som bearbetades. På konstiga ställen dessutom. Ovanför knäna, på utsidan av axlarna  och på ovansidan av fötterna. Hela kroppen fick sig en genomkörare. Varenda liten del. Jag kan säga som så att jag inte behöver göra någon bröstkoll efter knölar denna månad. Det är redan gjort.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s