Grannar

Idag bjöd vi över våra grannar på en pre-dinner drink. Så spännande! Möten med nya människor är alltid ett äventyr. Eftersom en av döttrarna i familjen är E´s nya klasskompis så ville vi ju inte heller sabotera det första intrycket av vår familj. (När jag skriver vi menar jag mig själv och maken.)

Allt gick väl. (Tyckte även dottern). 2 h av intressanta samtal och de där trevande “lära-känna-frågorna” som är så väldigt givande. Förutom att de var lättsamma och galet trevliga så hade vi mycket gemensamt. Kan inte förstå vilken tur vi har haft att hamna precis här, i detta område, med dessa grannar.

Summering av kvällen blir att vi fortsätter med att hjälpa varandra med hämtning och lämning på skola, en biokväll är inplanerad, E ska börja en livräddningskurs med en av döttrarna och eventuellt “netball”med båda och jag tror att maken ska hjälpa dem att bygga en altan.

 

2 thoughts on “Grannar

  1. Skall Peter hjälpa dem att bygga en altan??! 😀
    Kul att ni har fått så bra grannar och att E har en kompis redan!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s