Det där med skorna på inomhus…

Vi var tvungna att ringa på en tv-installatör eftersom vi inte har lyckats med att få en signal till tv:n. Imorse kl. 7.45 ringde han på dörren. Till saken hör att det regnar och är ganska lerigt och skitigt utanför. Nåväl, en mycket trevlig person dyker upp och börjar glad i hågen undersöka vad som kan vara problemet. Han springer ut och in och upp och ner med stege och andra diverse prylar han behöver. Ut och in i det leriga regnvädret, upp och ner genom tv-rum, klädkammare och sovrum där det ligger vita heltäckningsmattor (för övrigt helt nystädat i huset). Sa jag att han hela tiden har på sig sina skitiga kängor?

Jag önskar att jag kunde anamma hans “No worries” attityd, men jag är definitivt inte där ännu. Inte blev det bättre av att dottern påpekade: “Tänk om han har gått i hundbajs mamma”. Idag är det jag som åker och köper den där (i makens ögon onödiga) mattrengöringsmackapären. Plus en bättre dammsugare. Så det så.

För övrigt fungerar tv:n utmärkt nu.

20160622_083004Tv-rum med vit heltäckningsmatta
20160622_083151Sovrum med vit heltäckningsmatta

20160622_083130Klädkammare med vit heltäckningsmatta.

 

 

8 thoughts on “Det där med skorna på inomhus…

  1. Köp köp köp! Förstår inte hur ni ska klara er utan bra rengöringsapparater med dessa mattor. Förövrigt ser ni ut att ha det riktigt mysigt 🙂

  2. Japp, samma samma här. Hantverkare går in med skor hela tiden!!!
    Har dock inga vita heltäckningsmattor…. Vara gamla och fula på övervåningen. Men vi har köpt en mattrengöringsmaskin… Ett absolut måste här!! Första gången vi använde dem var vattnet som man suger upp helt brunt!! Bläääää!!
    En sånt MÅSTE ni ha!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s