Du vackra människa

DSC_5080

Du fyllde 17 i måndags. Du, min förstfödda. Den 9 maj 1999 förändrades livet och en kärlek jag inte trodde fanns i mig bubblade fram. Sen första mötet med dig har du gett mig så mycket. Din klokhet och styrka har gång på gång inspirerat mig och gjort mig stum av förundran och stolthet. Du har alltid gått dina egna vägar, men också fått andra att vandra med dig. Du engagerar dig gränslöst för det du finner viktigt och du accepterar inga orättvisor. Du argumenterar och resonerar på ett sådant klokt sätt att jag ibland undrar hur länge du har levt. Jag hade behövt en vän som dig vid min sida när jag var 17 år. Du är en sådan vacker människa, min älskade dotter, både på insidan och utsidan. Att få ha dig i mitt liv är en stor ynnest.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s