Spegel, spegel…

DSC_4663 (1)

Ni vet de där förstoringsspeglarna på hotellrummen, kan inte låta bli dem. Det groteska blir ganska uppenbart när en nagelfar sitt blottade anlete i extrem förstoring, men fascinationen kvarstår. Porer, rynkor och en uppenbar ansiktsbehåring framträder mer tydligt än önskat. Sen när har jag haft mustasch? Kan en odla något i de där fårorna? Kan en samla regnvatten i de där porerna? Frågorna är många och svaren oönskade. En sak är dock säker, vid nästa hotellvistelse kommer jag likförbannat stå där i trans och iaktta det föränderliga landskapet som mitt ansikte utgör.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s