Älskade kvinnor

image

Igår samlade jag ihop så många jag kunde av alla fantastiska kvinnor jag har i mitt liv. Vilken kväll det blev, plötsligt var klockan halv fem på morgonen och samtalen ännu inte avslutade. Skratt och allvar om vartannat och en energipåfyllning som så väl behövdes. Jag är så lyckligt lottad att kunna omge mig med denna klokhet och styrka. Tack för att ni finns älskade systrar och vänner! (Både ni som var där och ni som inte kunde komma!)

4 thoughts on “Älskade kvinnor

  1. Stort tack själv ❤
    underbart med så många fantastiska kvinnor i vår närhet, var och en av oss med sin livshistoria 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s