Den perfekta familjen

Hela familjen är samlad för första gången på 3 veckor. Nu ska allt vara perfekt och alla ska vara på topp!

Ingen får vara sjuk. Alla ska vara sams. Vi ska som vanligt sitta länge vid middagsbordet och diskutera aktuella ämnen utan att ryka ihop. Ingen får vara jetlaggad, utan alla ska vara pigga och glada och redo för vad som helst dvs sexet är på topp. Alla barnen hjälper till utan tjat och sysslorna blir gjorda på löpande band. Ingen sitter vid dator/Ipad/mobil, utan all tid är ren kvalitetstid med familjen. Alla är fria från läxor, plugg och jobb. Ingen har ångest över högen med uppsatser som ligger orättad. Morgonens smoothie blev perfekt helt utan söndermixat plastlock bland blåbär och jordgubbar. Inga oväntade jobbresor ställer till det, eftersom allt står i kalendern. Barnen överraskar med middagsmat på bordet och låter oss föräldrar sjunka ner i soffan med varsitt glas champagne medan de dukar av och tar disken. Lillasyster har äntligen hämtat sig från feber och förkylning och kan spela den efterlängtade basketmatchen. Alla är inne i ett helt samstämmigt flow.

Plötsligt händer det helt enkelt. Eller?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s