Stukad familj

Familjen haltar just nu. Maken i Perth 1,5 vecka till. Storebror hos sin mamma. Stackars storasyster och lillasyster ligger nedbäddade och hostar tills det låter som om lungorna ska gå sönder.

Jag försöker fokusera på jobb och plugg medan jag springer med honungsvatten och hostmedicin, fast egentligen är tankarna mest i Australien.

Varje gång jag är ensam med kidsen och framför allt när allt kör ihop sig, tänker jag på alla ensamstående mammor (och pappor) därute som har det så här jämt. Respekt! Det som jag framför allt saknar i ensamvardagen är att inte kunna diskutera och rådgöra med pappan och maken kring situationer som uppstår och saker som händer. Jag behöver min kloka sidekick!  Skype i all ära, men när tidsskillnaden är så stor (7h) blir kommunikationen krånglig hur vi än gör.

Han är allt bra att ha ändå den där pappan och maken.

DSC_4781

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s