Nina H och rörd moder

Den här lilla teckningen betyder väldigt mycket för mig. Den är gjord av en serietecknare jag beundrar och högaktar och som har förhöjt många stunder i mitt liv. Den är dessutom en gåva från mina älskade barn som inte bara har hajat att Nina Hemmingsson har en given plats i mitt liv, men som också tagit sig tid att kontakta henne och stämt möte med henne. En sammankomst som resulterat i denna magnifika gåva.

Jag är hedrad och stum av beundran, inte bara inför konstnären, utan också inför mina fantastiska döttrar och deras lyhördhet och engagemang som verkar kunna sträcka sig hur långt som helst. Hjärtat svämmar över av kärlek.

DSC_4542

Maken blev också väldigt glad för sitt frimärksalbum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s