Tv-seriestress

Hur många tv-serier jag och maken betar av så är det ständigt nya som ligger och väntar på oss. Ett angenämt problem förvisso, men viljan att se allt som alla pratar om och rekommenderar leder till lätta stresskänslor. Helt sjukt egentligen.

För 15-20 år sen satt jag och längtade ihjäl mig till nästa veckas avsnitt av favoritserien och missade jag det av någon anledning var det überviktigt att banda avsnittet! På sin höjd var det två serier som jag följde samtidigt. (Det fanns ju inga fler…) Det känns verkligen som evigheters evigheter sen.

Just nu sållar jag ganska rejält bland serierna och ser faktiskt alla tillsammans med maken. Jag anser att den kvalitetstiden inte är sämre än någon annan. Det bästa och sämsta är dock alla säsonger, det tar ju aldrig slut! För tillfället tittar vi på “Orange Is The New Black”,”CSI Cyber” (måste se allt med Patricia Arquette) och “100 Code”. Dock är jag väldigt sugen på att skaffa HBO igen så att vi kan se “Fear The Walking Dead”. Vi har ju inte heller sett klart alla säsonger av “The Walking Dead”, vilket vi måste göra snarast. Jag älskar dystopiska katastrofserier och filmer.

Serier som “Narcos”, “Breaking Bad”, “Gengångare”, “True Detective” och många fler väntar fortfarande på oss.

Dygnet har för få timmar helt enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s