Massageupplevelser

Jag unnade mig en massage idag på fina hotellet i Dubrovnik. Maken tränade. Jag fick massage. Fair deal. Jag går ofta på massage och har de senaste gångerna tagit terapeutisk massage, som verkligen benar ut alla knutor och spänningar. Så gjorde jag även denna gång.

Det är alltid intressant att få massage utomlands, språkförbistring och kommunikationssvårigheter kan leda till spännande äventyr.

Idag ångrade jag bittert att jag tog “Deep tissue massage” när jag kände den spetsiga armbågen kila in sig mellan skuldrorna. Kvinnan med den cigarettdoftande andedräkten använde till största del sina armbågar när hon på ett för mig plågsamt sätt jagade mina djupa vävnader. (Då hör till saken att jag är mycket smärttålig). Jag bet ihop, djupandades och tänkte att det nog gör nytta i alla fall.

Just nu är jag mest nyfiken på hur många blåmärken som kommer att synas på min kropp imorgon. Efter de gånger jag har tagit thaimassage brukar jag se mer eller mindre blåslagen ut.

Time will tell. Happy ending anyhow…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s