Tom säng

Lillasyster sover med pappas kuddar och den otvättade t-shirten han lämnade kvar. Hon försöker få mig att fylla den där speciella platsen som pappan har när det är läggdags, men jag är rädd att jag misslyckas varje kväll.

Jag ligger ensam i en säng för två och vänder och vrider natten igenom. Att inte få krypa upp på hans arm och känna de välbekanta andetagen när jag ska somna och inte heller få krypa tätt intill honom när jag vaknar och fryser i tidiga morgontimman får mig att gå sönder av längtan.

Vi lider båda av abstinens och behöver refill på den där älskade personen a.s.a.p

DSC_3374

2 thoughts on “Tom säng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s