Bröllopsdag och kärleksförklaringar

I lördags firade vi vår 12-åriga bröllopsdag med mycket skratt och kärlek. Fotot nedanför är taget för drygt 14 år sen, alldeles nykläckta som par sitter vi på svärföräldrarnas altan.

image

Under lördagskvällen pratade vi mycket om vår kärlek och vårt förhållande och vi är helt överens om att det är de tre s:n som gör det; skratt, sex och samtal. (Tack för den definitionen Elaine Eksvärd!) Det är de ingredienserna som gjort oss så starka och lyckliga som par och som gör att vi alltid kan gå vidare.

Min älskade make hade skrivit ett kort till mig på bröllopsdagen (det är inte ofta!) där han sammanfattar det som är vi:

Älskade Petra, 12 års äktenskap känns som en evighet. Känns som igår när vi stod utanför rådhuset och fotograferades. Jag klämde på din rumpa och viskade saker i ditt öra. Du skrattade och det blev ett underbart bröllopsfoto. Det ögonblick som fångades på bild återspeglar vårt förhållande. Helt avslappnat och uppslukade av varandra. Allt runtomkring oss var som bortblåst. Kan än idag tänka på den känslan och det värmer mitt hjärta. Det vackraste med oss är att vi lyckas hitta den där känslan om och om och om och om igen under dessa 12 år…”

Han är rätt fantastisk den där maken och slutar aldrig att överraska mig. Kortet fortsätter med flera kärleksförklaringar som gör att mitt lilla ihopslängda kort får stå och skämmas i något hörn.

Att just han kommer att finnas vid min sida resten av livet gör mig till den lyckligaste personen på jorden!

4 thoughts on “Bröllopsdag och kärleksförklaringar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s