Sommar, sommar, sommar….

Som vanligt är det alltid mer eller mindre kaosartat när denna familj går på sommarlov.

Stora barnens varannan-veckas-boende gör att det alltid blir spännande när sommarschemat ska planeras. Storasyster har 3 veckor i Kroatien att se fram emot med pappa och co. Storebror ska vara hundvakt hos mamma i 4 veckor. Att maken dessutom jobbar häcken av sig denna sommar blir också en extra krydda.

Kvar blir jag och lillasyster som håller ställningarna under sommarlovets alla veckor. Jättemysigt för det mesta, men även denna duo kan behöva lite andrum från varandra och få chans att umgås med andra. I väntan på makens eventuella semester och storasyskonens återkomst hänger vi lite här och var. På helgerna försöker jag planera in ensamtid med min älskade make så ofta det går och lillasyster hänger mer än gärna med farmor och farfar, kusiner, kompisar och annat löst folk.

Jag längtar dock vansinnigt mycket efter att hela familjen ska vara samlade i vår älskade sommarstuga och bara vara. Bästa tiden på sommaren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s