Datenight

Igår ilade jag och maken till Matbaren http://www.mdghs.se direkt efter jobbet för att försöka få tag i ett drop-in bord i baren. (Vanligtvis bokar man flera veckor i förväg.) Vi kom dit vid 20-tiden och lyckades få ett barbord efter 30 min. Stor lycka!

Kvällens lycka bestod dock inte bara av ett barbord på Matbaren utan framför allt av att jag tillbringade “vanlig vardagstid” med min älskade, där vi äter och dricker gott och tittar varandra djupt i ögonen.

Låter klyschigt, men det ligger faktiskt en sanning i detta. Det är inte så jäkla svårt att må bra i en relation. Se bara till att få tid med din partner, gör roliga saker tillsammans och visa att du älskar hen. En vis kvinna vid namn Elaine Eksvärd har samma prioriteringar som jag vad gäller förhållanden och kokar ner allt till de tre S:n: Samtal, Skratt och Sex.  http://blogg.mama.nu/elaineeksvard/2015/04/27/ingredienser-for-en-for-mig-lyckad-relation/

Japp, precis så är det. Over and out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s