Äventyrsbad och killar i kalsonger

Jag och döttrarna har tillbringat dagen på äventyrsbadet http://www.kokpunkten.se i Västerås. Ni som känner mig vet att badhus inte är min favoritplats, men vad gör man inte för sina barn.

Jag måste dock säga att åkattraktionerna, för det kändes verkligen som ett nöjesfält, var otroligt roliga. Min favorit var strömvirveln där man åkte runt i bassängen med väldig fart och hade stora svårigheter att ta sig ur. Jag kände mig som sköldpaddorna i “Hitta Nemo”. Många skratt blev det.

Döttrarna kastade sig ut i alla banor, kanor och ramper och älskade varje sekund. Utomhuspoolen var väldigt mysig och man fick verkligen jobba för sina åk, då anläggningen har 7 våningar!

MEN, vad är det med människor och deras brist på hygien när de befinner sig i badhus? Jag avskyr när vuxna män spottar på golvet, har kalsongerna under badbyxorna och lägger upp fötterna på bordet i cafeterian. Vad hände med vanligt hyfs? Jag blir så äcklad!

Dessutom blir jag förbannad på dessa vuxna som inte beter sig som förebilder när barn med stora ögon tittar på när de slänger sig ut i högar i rutsckanorna, springer och gör volter i för grunda bassänger och står upp i rutschkanorna.

Men vi hade en mysig dag ändå.

2 thoughts on “Äventyrsbad och killar i kalsonger

  1. Vi vill också åka dit med barnen, men inte så länge jag är gravid. Och jag irriterar mig på precis samma saker som du, vuxna som inte kan bete sig. Fruktansvärt.

    Härligt att ni haft en bra dag i alla fall ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s