Inte riktigt min favorit….

Jag älskar fotoutställningar och går så ofta jag kan på Fotografiska. http://www.fotografiska.eu

De flesta utställningar har fascinerat, inspirerat och väckt lusten att se mer av fotografens verk, vilket gör att jag ofta köper en fotobok när jag lämnar lokalen.

För 2 veckor sen lämnade jag lokalen illamående, utan fotobok. Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli så påverkad rent fysiskt av en fotoutställning, jag har verkligen sett det mesta, men Andres Serranos Redemption överraskade mig.

Det var framför allt fotografierna som kallades Body fluids som fick mig att hulka några gånger. Alla foton med krucifix som simmar i urin och närbilder på en sörja av blod och sperma knäckte denna luttrade kvinna.

image

2 thoughts on “Inte riktigt min favorit….

    • Nä, håll dig borta!! Stora E var dock ganska oberörd, tyckte mest att den var tråkig (!) Dagens ungdomar 😉

      Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s