Vågar jag?

Jag vill se den här filmen, men jag tror att det är bäst att jag låter bli. Fredrik Strages rubrik “Perfekt rysare om monstren inom oss” får mig att tvivla å det grövsta. Denna film kommer antagligen att skrämma all vett och sans ur mig. Läser vidare i recensionen och hittar en ramsa från filmen “If it’s in a word or it’s in a look, you can’t get rid of the Babadook”. Fy, fasen vad läskigt. Bara att skriva ner den jäkla ramsan fick mig att rysa. Nu kan jag den utantill också…

Vet att jag kommer att ångra mig katastrofalt mycket när jag väl sitter där i salongen. Bäst att låta bli…eller?

image

2 thoughts on “Vågar jag?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s