Garageupplevelser

Det är sent, mina steg ekar i det nästan tomma garaget. Vissa delar av garaget saknar ordentlig belysning, vilket får mig att rysa. Jag tittar mig hastigt omkring när jag med snabba och målmedvetna steg går mot min bil. Jag är redan förberedd med bilnyckeln i handen, vill inte hamna i det vanliga scenariot där jag får tömma hela väskan för att hitta mina nycklar. Med en snabb rörelse är jag inne i bilen, stoppar i nyckeln och slår på dörrlåset som klickar till. En lättnad sköljer över mig och jag känner hur nackmusklerna slappnar av när jag lutar huvudet mot nackstödet. Med stadig blick tittar jag i backspegeln samtidigt som jag startar bilen. Plötsligt….

Nej, jag försöker inte skriva filmmanus utan detta är jag när jag befinner mig i ett garage (vilket som helst) sent en kväll. Helt ärligt, så knäpp är jag. Jag har antagligen sett för många serier och filmer där det finns någon som gömmer sig i bilen och som dyker upp i backspegeln när man minst anar det.

Vid ett annat tillfälle ska jag berätta om olika sätt jag löser ovanstående situation på, om det verkligen är en seriemördande, psykopatisk våldtäktsman som hoppar fram.

 

 

 

 

One thought on “Garageupplevelser

  1. Pingback: Det märks att vi är systrar | Missanwe's tankar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s