Våld och hot stoppar inte satiren

Media fylls av rapporteringar kring terroristattacken i Paris och olika perspektiv och tankar presenteras på löpande band. Jag pendlar mellan sorg och uppgivenhet till ilska och en naiv önskan att få jobba med terroristbekämpning på högsta nivå.

När jag läser kultursidorna i DN och ser de tecknade kommentarerna till attacken, som publicerats världen över, blir jag rörd och känner styrkan i det som vi kan åstadkomma genom vår yttrandefrihet. En yttrandefrihet som tyvärr inte är självklar för alla, men som alla borde få rätt att nyttja utan att riskera sina liv.
imageimage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s