Alla dessa jäkla hostmediciner

Efter en veckas hostande har jag gått igenom en hel del olika hostmediciner. Eftersom jag har mycket svårt att utröna om jag har rethosta, torrhosta eller slemhosta, (det känns som om jag har allt!), har jag mixat lite. Är dock mycket osäker på om något egentligen har hjälpt. (Den irriterande Bisolvonreklamen har definitivt INTE hjälpt).

image

 

Hursomhelst fortsätter jag att dricka mitt ingefärsté. Pålitlig partner i alla lägen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s