The Walking Dead

Min besatthet just nu är den makalöst spännande serien “The Walking Dead” (Tack A för att du fortsatte tjata om hur bra den är!)

image
Jag tänker på, drömmer om och pratar om zombies. Jag tänker ut strategier för att överleva en eventuell zombieattack. Jag funderar över hur jag skulle klara av den påfrestning det är att hela tiden vara jagad och kämpa för sin överlevnad, hur det skulle påverka mitt psyke. Jag diskuterar med maken kring vilken plats på jorden som skulle vara den säkraste för zombieattacker. När vi igår körde hem från Skåne konstaterade jag glatt att viltstängsel, det är allt bra det när det gäller att hålla borta zombies. Och viltstängsel det har vi gott om i Sverige. (Om inte zombiesarna kommer i större flockar, då kanske de mejar ner stängslet…)

Tur att ledigheten snart är över…

3 thoughts on “The Walking Dead

  1. Åh, vi är så lika. Även jag tänker ut överlevnadsstrategier och funderar till och från om jag verkligen skulle kunna döda dem utan problem… Tur nog behöver vi aldrig få veta det. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s