Nyårsafton i pyjamas

Eftersom storasyster var lite krasslig anpassade vi nyårsafton efter henne. Detta innebar klädkod pyjamas. Hur skönt var inte det? Trots att jag inte riktigt rockar grårutig flanell, så var det väldigt mysigt att hasa runt i pyjamas och ta det lugnt.

Allt vi gjorde bäddades in i en flanellbubbla, så det var en mycket lugn och behaglig nyårsafton. Vi käkade fish n’ chips med min (om jag får säga det själv) makalösa remouladsås och avslutade med en chokladfondant som var himmelsk. (Enligt receptet skulle det vara 4 portioner, men vi har nu 4 extra som står i kylen…)

Sen hängde vi i soffan och kollade på en hel del “How I Met Your Mother” avsnitt. (Vi orkade inte ha kuddkrig..) Vi kramades och pussades på balkongen när klockan slog 12 och försökte se fyrverkerierna genom dimman som sänkte sig över husen. Efter att kidsen somnat fortsatte vi i sann Netflixanda och kollade på vår favoritserie för ögonblicket, “Walking Dead”.

En helt perfekt nyårsafton med familjen. Tror att det här med pyjamasparty är min nya grej.

4 thoughts on “Nyårsafton i pyjamas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s