Att bada bebisar

Jag badade inte mina barn själv den första bebistiden. Anledning? Jo, jag hade en grym fobi att jag skulle tappa min älskade bebis i golvet. Att hon skulle glida likt en blöt tvål mellan mina fingrar och bara dunsa ner i det kalla, hårda golvet. Helt sjukt nojig var jag och helt övertygad om att det skulle bli en självuppfyllande profetia om jag försökte.

När jag ser denna video med tvillingbebisarna som badar, blir jag alldeles varm i hjärtat, både över fenomenet att faktiskt vara en tvilling, men också….bebisar!!! Dessvärre tänker jag också hela tiden på hur personen som badar tvillingarna ska lyckas lyfta upp dessa små gullungar på egen hand ur badet, utan att de glider iväg som små tvålar. Tvångstankar, moi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s