Beroendeframkallande smoothie

Jag gör av med spenat och apelsiner på löpande band. Anledningen är att jag har hittat den perfekta gröna smoothien och den är himmelskt god. Alla i familjen gillar den och jag mixar smoothies i ett sådant tempo att det till slut luktar bränt från mixern.

Jag försöker göra en sats varje dag, men det är inte alltid jag hinner. Det är mycket pressande, rivande, skalande och fixande, så det tar sin lilla tid. Tyvärr blir den inte så god om den får stå över natten, så det där med att ha en färdig smoothie när man vaknar är blott en dröm.

Jag skulle vilja hitta ett gott smoothierecept på grönkål också, men är lite kräsen på ingredienserna, så än har jag inte hittat något som lockar.

Mitt makalösa recept:

(För 1 person)

1 näve bladspenat

juicen från 1 pressad apelsin

1 banan (brukar inte alltid ta en hel, men det beror på att jag inte är så förtjust i banansmaken)

1 cm riven ingefära (brukar ta mer, det är ju så gott!!)

Mixa, tillsätt is och njut!!

10729199_653365071447234_1736975935_n

2 thoughts on “Beroendeframkallande smoothie

  1. Gott. Har börjat med gröna smoothies här med. Ännu bara med broccoli, men spenat och grönkål väntar. Plus även börjat med Chiapudding lite smått. Mumsigt med mandelmjölk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s