Längtan efter New York

Så kommer den. Den där intensiva längtan efter att få vara där. I NYC. Mitt i smeten. Det är som en drog, jag kan aldrig få nog. Varje minut i denna intensiva stad ger mig mersmak. Alltid. Hela tiden. Det konstigaste är att jag längtar efter New York i vinterskrud. Som jag nästan alltid har sett henne. Virvlande snöflingor i 20 grader minus. Den där bitande kylan som gör att man måste gå in och värma sig på sina promenader, för att inte bli helt stelfrusen. Det där vädret som gör att att nästan varje människa och situation man möter skapar minnen för livet. Som när du i snöstormen hittar in på den där perfekta puben i Brooklyn, hänger i baren, tar några glas och väntar på att ovädret ska lägga sig. Pratar med bartendern om allt och inget för att sedan vira halsduken några varv extra och ge sig ut i ovädret igen. Precis som en jävla Nora Ephron movie. Fast på riktigt. Hur ska det sluta? Detta beroendeframkallande förhållande?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s