Längtar efter London

Eftersom maken fyller 50 (kan inte vänja mig vid att jag är gift med en blivande 50-åring!!), drar vi till en av hans favoritstäder, London. Hela familjen ska med och det ska bli fantastiskt kul. Vi har ju för vana att åka var för sig till denna roliga stad, jag för att besöka kära S och maken för att roa sig med gubbsen. Men, nu är det hela familjen som gäller och jag tror dock att vi får anpassa aktiviteterna lite denna gång. Ledsen älskling, inga pub crawls med start vid lunch…

Vi är ju inte de vi är för intet, så några aktiviteter är bokade redan. Födelsedagsmiddag på The Savoy Grill och “Les Miserables” på Queen’s Theatre. (Jag har några fler ideér, men får nog ligga lågt eftersom det är makens födelsedagsresa.)

London, baby!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s