En allra sista chans, Ben Affleck!

Jag och maken ska se “Gone Girl” alldeles strax. Var först väldigt tveksam till att se den och den tveksamheten stavas Ben Affleck. Jag har inte sett en enda film med honom utan att störa ihjäl mig på hans försök till skådespelarinsatser.

Men, nu är det ju David Fincher som regisserar. Borde vara en framgångsfaktor. Hans filmer brukar höja pulsen på mig, och då inte av irritation eller frustration, utan för att han är så jäkla skicklig på att skapa spänning. Panic Room, Fight Club, The Game och Seven, för att nämna några nagelbitare.

Jag håller tummarna för att käre Ben inte sabbar dessa 2 timmar och 29 minuter ikväll. Mest för David Finchers skull. Och makens, som ska spendera kvällen med mig.

2 thoughts on “En allra sista chans, Ben Affleck!

    • Ja, faktiskt! Den var jättespännande, men Ben var som förväntat utan känsloregister. Se den hursomhelst 🙂

      Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s