Nattliga samtal med okänd man

Jag har alltid gått i sömnen, pratat i sömnen och gjort de mest galna grejer när jag vandrat omkring sovandes. De senare åren har det dock begränsat sig till att jag går upp en sväng, pratar lite (med maken om han är hemma) och sen lägger mig igen. Morgonen efter kommer jag sällan ihåg varför jag har gått upp, vad jag har sagt osv. Minnena brukar vara lite lagom suddiga.

Men, de senaste veckorna har jag vaknat nästan varje natt och sökt efter en man som jag tror är i vår lägenhet. De första nätterna hörde jag honom prata i köket, högt och tydligt, så jag sprang ut för att hyssja honom, så han inte skulle väcka barnen. Jag kommer ihåg att jag pratade med maken när jag var på väg ner i sängen igen och förklarade att jag inte hittade någon därute. Så skumt!

Flera nätter efter detta har jag vaknat och tyckt mig se skymten av en man som rör sig i lägenheten.

Jag är ganska luttrad och är nog mest irriterad över att jag inte får sova på nätterna. Men lite nyfiken är jag allt på vad som händer nattetid hemma hos oss.

2 thoughts on “Nattliga samtal med okänd man

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s