All work and no play makes Petra a dull girl

Jobba. Plugga. Läsa högar av kurslitteratur. Skriva uppsats. Deadlines. Prov att rätta. Planera min vecka. Planera barnens veckor. Läxor att rätta. Läxor att hjälpa till med. Förhöra inför prov. Peppa kidsen. Skjutsa till träningar. Hämta på träningar. Påminna om att packa gympakläder. Påminna om att packa upp gympakläder. Handla. Laga mat. Städa. Tvätta.

Träna. Inte träna på grund av förkylningskänslor. Sova för lite. Tappa tålamodet. Fullbokad kalender privat. Fullbokad kalender på jobbet. Gå på barnens utvecklingssamtal. Hålla egna utvecklingssamtal. Umgås med maken. Hinna prata med varandra. Få egen tid med varje barn. Träffa vänner. Ringa vänner. Boka tid för allt mellan himmel och jord.

Nu längtar jag efter en skön helg med min älskade familj. Dags att dra ner tempot lite och andas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s