Tragisk trendspaning

Det är nu konstaterat. Min svarta klänning med vita prickar, inköpt i våras på Indiska, är en tantklänning. Det jag trodde var en tillfällighet (2 damer 60+ under loppet av några timmar) har visat sig denna sommar vara mer regel än undantag.

ALLA 60+ damer bär denna klänning, om jag så är i Arvika, Gävle eller Stockholm. Bara ikväll, på väg till busstationen för att släppa av lillasyster, stannade jag vid olika övergångsställen för två damer i min prickiga klänning. (Ja, maken skrattade gott åt mig hela vägen.) Lillasyster försökte trösta med “Du är jättefin i den klänningen mamma”.

Vad är det som har hänt? Har jag blivit tant helt plötsligt? Har Indiska ändrat sin målgrupp utan att jag har märkt det? Har Amelia Adamo burit denna klänning i någon tidning? Jag sliter mitt hår!! Här har jag gått omkring och trott att jag såg lite rockabilly-chic ut i klänningen med tillhörande vita converse, röda läppar och tidsenlig frisyr.

DSC_1752

I’ve totally lost it!!

4 thoughts on “Tragisk trendspaning

    • Tack kära syster ❤ Jag får trösta mig med att min kära kollega A också har den…vi får stå emot tantmaffian 😉

      Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s