Smutsigt sex?

Det finns så många härliga och harmoniska fördelar med livet i vår primitiva sommarstuga. Du släpper alla krav på yttre fåfänga och går omkring osminkad och oduschad i halvskitiga kläder (försöker byta underkläder så ofta jag kan…) Helt enkelt en sund härlig depravering som motpol till den nitiska renlighet och utseendefixering som finns hemma i stan.

Enda nackdelen med detta är att kombinationen otvättad kropp och sex inte är den trevligaste. Valet står alltså mellan att sjunka ännu djupare ner i sunkträsket och bli svårt sexuellt frustrerad eller masa sig till sjön eller uteduschen och göra en hygienisk insats. Jag åker från Selma Spa nyduschad och fräsch alldeles strax, måste messa status till maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s