Irriterande reklam

Hur tänker de? Skulle man ha stått på gymmet, i omklädningsrummet, med ena foten på bänken och stoppat  in vagitorier i slidan om det inte funnits dessa tabletter? Eller i bilen när man åker omkring med sin bästis? Upp med benen på instrumentbrädan, ner med trosorna och tryck upp?? (Det finns fler reklamsnuttar, kommer bara inte på dem nu.)

Jag lovar, vi som har haft svamp i slidan och använt vagitorier har varit mer diskreta än så. Inget ont om medicinen i sig, jag sväljer hellre än stoppar upp….

image

2 thoughts on “Irriterande reklam

  1. Så lustigt, för vi diskuterade precis den här reklamen hemma för bara någon timme sedan, och nu såg jag detta… Första gången jag kikar in. Vi går här hemma och drar repliker ur TV-reklamen. Bland den dummaste jag sett. “Men jag ska ta min behandling NU!”. Jo, för jag brukar absolut deklarera högt att jag ska ta ett piller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s