Helt rätt Lady Dahmer!

Lady Dahmer http://www.ladydahmer.nu har haft en diskussion kring bröstförminskning på sin blogg. Vi är många som har kommenterat, vilket är jätteintressant. Idag bloggar Lady Dahmer med rubriken “Får man bry sig om sitt utseende för feministerna eller blir de arga då?”

Hon avslutar sitt inlägg med följande träffsäkra formulering:

”Din kropp, ditt val” är ett bra feministiskt motto och slagord men det innebär inte bara att kvinnor har rätt att frigöra sig från kraven som kvinna t.ex genom att vara orakade, fula eller tjocka men också att kvinnor har rätt att vara tvärtom: Vi har rätt att fixa oss, banta, raka oss, sminka oss, plastikoperera oss och klä oss i utmanande kläder utan att förlora en endaste litet gram respekt från omgivningen.

You go girl! (Och alla andra tjejer förstås!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s