Jag går sönder av längtan!

Vi har gått om varandra de senaste veckorna, maken och jag. Först var han i Tyskland, sen var jag i Amsterdam och nu flyger han runt i Afrika. Han är tillbaka på fredag, men jag vill ha honom hos mig nu! Tänk att man kan sakna någon så mycket att kroppen värker.

Egoisten i mig vill ha honom för mig själv när han dyker upp om 2 dagar, men så var det ju 3 barn som längtar också och blivande 15-åringens födelsedag…. Det blir en lång kväll på fredag. Vi kanske måste göra ett schema. Kom hem nu!

image

6 thoughts on “Jag går sönder av längtan!

  1. Det är plågsamt ljuvligt att längta efter sin kärlek. Hoppas ni hittar tid för varandra efter kvalitetstid med barnen.
    Och, visst reser han mycket bara för att ha flest nålar på kartan? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s