Oväntad vinpaus

Svärmor, jag och yngsta dottern har idag tillbringat dagen med att strosa runt i ett soligt Sthlm city. Shopping stod på agendan, vilket vi med råge införlivade. Efter 5 h på stan var både jag och lillasyster helt utmattade, men svärmor hon var pigg hon!

Dagens roligaste var ändå när vi tänkte ta ett glas vin i Berzelii park, men hamnade på Nybrogrillen. Vad är oddsen att Nybrogrillen med sitt perfekta läge vid Nybrokajen, serverar vin? En grill- och glasskiosk med några bord och stolar på trottoaren, erbjuder vin och öl! Svärmor bjuder på rosévin och glass och vi njuter av att känna oss som turister i vår egen stad. (Även om svärmor trots allt är turist…)

DSC_1308

2 thoughts on “Oväntad vinpaus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s