Nu räcker det med flätor!

Jag kan erkänna att det har haft någon typ av terapeutisk funktion, detta flätande av mitt “långa” hår. Det har dessutom varit praktiskt när jag inte orkat fixa med håret eller inte orkat tvätta håret. Jag har också fascinerats av att jag kan göra någon variant av inbakad fläta på mig själv, men inte på andra…

Men, som sagt, nu räcker det! Det är dags för riktigt kort i nacken igen. Längtar!

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s