Tonårskärlek

Varje gång jag ser det här fotot på maken, hemma hos svärföräldrarna, blir jag alldeles pirrig. Han är 16 år på fotot och både ser ut som och verkar vara den typ av kille som jag vanligtvis blev kär i när jag var 16.

Även om han var min typ när han var 16, så var jag bara 8 år och inte redo att träffa min blivande make. Om vi hade träffats 15 år senare hade vi kanske blivit kära, men eftersom vi inte hade haft den livserfarenhet som idag gör oss perfekta för varandra, hade det nog inte blivit något långvarigt då heller.

Idag är han i alla fall min, den där 16-åriga snyggingen på fotot från förr, som gör att hjärtat bultar och det pirrar i magen. Vilken tur att vi hittade varandra till slut.

DSC_1230

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s